JAWA
push "PLAY" to hear Midi and click the title to get the Lyric

Dondong Opo Salak

Gambang Suling

Gek Kepriye

Gundhul-gundhul Pacul

Ilir-ilir

Lindri

Sluku-sluku Bathok

Sinom

Suwe Ora Jamu

Pitik Tikung