cublak.mid
CUBLAK CUBLAK SUWENG -
Written by : NN
Vocal by :

cublak cublak suweng
suwenge ting geletek
nganggo kepudung solek
tak ijo royo-royo
sopo gelem delekake
sir - sir pong 'dele bodhong
sir - sir pong 'dele bodhong
sir - sir pong 'dele bodhong-dhong-dhong--dhong ....